Rahabiliteringsprogram?

Från utbränd till utmattningsfri

min erfarenhet

Min resa tillbaka till ett bättre, utmattningsfritt jag har resulterat i rehabiliteringsprogram, föreläsningar, workshops, konsultationer, pepp på sociala medier och nu en bok.

Livet som utmattad

Det är mycket som behöver belysas och förklaras.


Livet som utmattad är inte lätt. Den utmattade är vilse i sin egen tillvaro, samtidigt som omgivningen inte förstår vad som händer med en. Det finns hopp! Det forskas väldigt mycket om utmattning och stress. Det börjar dyka upp olika former av rehabilitering.


Det som ofta saknas är förståelse och kunskap hos dem som ska hjälpa dig. Det saknas någon som guidar dig igenom den första tiden och de praktiska sakerna som du kan råka ut för.


Därför har jag skrivit den här boken. "Lilla Svarta Boken" är perfekt för den utbrända, den som är på väg in i väggen och naturligtvis för de anhöriga. Den baseras på forskning, fakta och min erfarenhet av utmattning. När jag är ute på Utmattningsfri på sociala medier eller på mina föreläsningar om utmattning och långvarig stress, möter jag ofta denna oförståelse för den utmattades situation. Därför vet jag att behovet av en sån bok är enormt stort.

Boken finns att köpa på AdLibris för endast 37kr.